Worden u en ik door hetzelfde geÔnspireerd?

lezer,

Het inspireert ons als bij mensen tijdens een veranderingsproces het gevoel van 'moeten veranderen' omslaat in een 'graag willen veranderen'. Heerlijk.

Why Company richt zich daarom op het innerlijk (de interne communicatie) van mensen en bedrijven. Daar bevindt zich het startpunt van zakelijk succes. De buitenkant is een logisch gevolg van de binnenkant. Blijkbaar straalt een individu, een team, of een bedrijf dat uit. We ondersteunen dan ook graag die organisaties die inzien dat hun zakelijk succes afhankelijk is van het wederzijds vertrouwen en respect dat bestaat tussen collega's. Hierdoor ontstaat een klimaat van creativiteit, persoonlijke groei, werkplezier en de moed om verantwoordelijkheid te nemen en op tijd weer los te laten.

Why Company helpt bij het verkrijgen van zo'n klimaat door aandachtig te luisteren, een dialoog aan te gaan, kwetsbaarheid te tonen, kwaliteiten van mensen de ruimte te geven, trainingen te geven, mensen te coachen,brainstorm- en creativiteitssessies te leiden en te ondersteunen bij veranderingsprocessen. Met blijvende nieuwsgierigheid en zoekend naar de juiste vragen, want volgens ons is de meest succesvolle organisatie van de toekomst niet gericht op oplossingen, maar gericht op luisteren en vragen stellen.

Want door het stellen van vragen, creŽer je nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeŽn, nieuwe visies, nieuwe dromen.

Geeft dit ook u inspiratie?
Ik hoor het graag.

Dank voor het lezen,

Yolanda Eijgenstein